Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Manifest de susținere a familiei Furdui

Pastorul Ioan Filip, președintele Comunității Regionale Penticostale Arad, prezintă manifestul de susținere a familiei Furdui, care de aproape un an nu mai locuiesc împreună cu cei 7 copii, după ce au fost luați de Protecția Copilului, în Germania.
„David  Goliat”: promovarea mesajului Evangheliei către copii într-un mod distractiv

„David Goliat”: promovarea mesajului Evangheliei către copii într-un mod distractiv

Canalul David & Goliat este un proiect online care are ca scop promovarea mesajului Evangheliei si a principiilor biblice către copii într-un mod creativ, inovativ și modern, prin cântece creștine,...

Manifestație de susținere a familiei Furdui

Drama unei familiei de români din Germania scoate românii la protest. Este vorba de o familie cu 7 copiii, care începând din data de 26 aprilie 2021 nu mai locuiesc sub același acoperiș pentru că Serviciul de protecție a copilului din Germania i-au ridicat și i-au dus în familii de asistenți maternali pe copii, inclusiv pe fetița de numai un an. Motivul este că cel mai mare dintre copii, un baiat de 16 ani, s-a plâns de relaţia cu părinţii, dar şi de faptul că cei doi băieţi mai mici sunt, uneori, bătuţi de mamă.
Locul închinării în biserică | Reportaj Alfa Omega TV

Locul închinării în biserică | Reportaj Alfa Omega TV

Mulți creștini asociază închinarea cu muzica. Dar muzica nu este neapărat închinare, ci doar o formă prin care i se aduce închinare lui Dumnezeu.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Amenințare cu moartea pentru americani? | Jerusalem Dateline 410

Iranul sancționează oficiali americani din fosta administrație a președintelui Trump. Ar putea fi o amenințare cu moartea ? Apoi, trupele sprijinit...

Trailer „Jerusalem Dateline” 410

Iranul sancționează oficiali americani din fosta administrație a președintelui Trump. Ar putea fi o amenințare cu moartea ? Apoi, trupele sprijinit...

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 18 ianuarie 2022

Iată care sunt știrile zilei !

Ascensiunea ISIS din Siria și amenințările pe care le presupune | Jerusalem Dateline 409

Israelul plănuiește să dubleze populația care locuiește la Înălțimile Golan. Vom examina semnificația profetică a acestei zone strategice. Apoi, Ch...

Ce învățăm din viața unui pastor

Chris Mitchell, reporter CBN: La final povestim puțin despre Ray Bentley, fondatorul și pastorul senior de la biserica Maranata din San Diego, Cali...

Despre stilul de viață al Bisericii Primare

Chris Mitchell, reporter CBN: Recent, arheologii israelieni au descoperit niște comori spectaculoase în largul coastei Israelului. Descoperirile antice deschid o ușă înspre stilul de viață al Bisericii primare. La intrarea Portului din Cezareea, scafandrii Autorității Israeliene de Antichități au făcut o descoperire rară.

ISIS reîncepe să atace

Chris Mitchell, reporter CBN: După retragerea dezastruoasă a Statelor Unite din Afganistan, adepții ISIS au prins curaj în toată lumea. În Siria, gruparea a început din nou să câștige teren, pentru prima dată din 2017. Chuck Holton a mers în orașul Rakka să ne aducă această perspectivă despre revenirea pe scenă a grupării ISIS.

Prezența israeliană pe Înălțimile Golan e necesară

Chris Mitchell, reporter CBN: Recent, întregul cabinet al coaliției premierului israelian, Naftali Bennett, a vizitat Înălțimile Golan și a anunțat planurile pentru dublarea populației din această regiune strategică.

Trailer „Jerusalem Dateline” 409

Israelul plănuiește să dubleze populația care locuiește la Înălțimile Golan. Vom examina semnificația profetică a acestei zone strategice. Apoi, Chuck Holton analizează ascensiunea SI din Siria și amenințările pe care le presupune pentru regiune. Arheologii israelieni au descoperit o comoară scufundată din trecut, care ne revelează cum era viața creștinilor din primul secol.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.